Marknadskommunikation

Låt kunderna få veta

Vi arbetar med traditionell PR, pressbearbetning och evenemang för journalister och nyckelpersoner, men vad vi verkligen gillar att arbeta med är vår icke-traditionella PR. De flesta av de varumärken vi arbetar är representade av lokala varumärkesambassadörer, såsom DJ's, idrottare, musiker och artister. Dessa personer ses i media, i VIP-rummen och har tusentals följare via deras sociala mediekanaler. Genom dessa kan vi nå potentiella kunder i antal som traditionell reklam är långt ifrån vid samma budget.

 

Vi arbetar även med välgörenhetsevenemang och donerar produkter och hjälper till med kommunikation i våra kunders namn. Om ni vill att ert företag ska bli förknippat med ett stort hjärta; spendera inte reklambudgeten på Tv-reklam - Använd den där den gör nytta och låt kunderna få reda på det!

 

Vi arbetar med många typer av marknadsföring och vi älskar att dela med oss av våra erfarenheter. Slå oss en signal så berättar vi mer.

 

The content on this website belongs to Agaton Group AB. Logos and registered trademarks belong to their respective owner. All rights reserved. © Copyright, Agaton Group AB, 2009-